Odd-form montering

Odd Form

Cencorp odd form løsninger er designet til højvolumen og høj mix produktion. Proces automation med odd form er en effektiv måde at forbedre rentabiliteten markant ved at øge kapaciteten og montagekvaliteten. Sammen med vores omfattende produktionskontrol og sporbarhedssoftware imødekommer odd form produktfamilien de hårdeste kvalitetskrav.
Fordelene kan måles i monteringssikkerhed, nøjagtighed og fleksibilitet, arbejdsbesparelser, mindre floorspace og optimering af processer.

1500 OF

Den nyeste generation af 1500 OF er udstyret med lineære motorer og aktiv clinche enhed. Maskinen har en gennemsnitlig monteringstid på 1,9 sek. per komponent ved en pick/place cyklus på 400mm og ved brug af en standard radial komponent.
Maskinen fåes med diverse software options. Bl.a. CS – Cell Statistics, CVS – Component Validation System, Automatic Program Change Over, Off-line programming og vores komplette CiS Program suite.
For yderligere præcis montering kan maskinen leveres med 2 slags visionkorrektion af ben positionen. Standard udgaven har ekstra lys monteret på et kamera som muliggør bedre genkendelse af ben positionen. Q-Check som er vores mest avancerede vision fungerer On The Fly.
På feederbænken er der plads til 18 stk. 60mm feedere monteret samtidigt og er kompatibel med eksisterende Cencorp/PMJ feederinterface.

1000 OF EVO

1000 OF EVO er blevet opgraderet med ny Beckhoff styrecomputer og nyt brugerinterface. Maskinen har plads til 11 stk. 60mm feedere monteret samtidigt.

Raptor

Kommer snart!

Den helt nye Cencorp Raptor er en ægte højvolumenmaskine. Designet til at placere komponenter med høj hastighed der giver et fremragende investeringsafkast.
Cencorp Raptor danner en ny type OF maskine i vores velkendte produktportefølje. Udstyret med et hurtigt dual pick and place hoved vil denne maskine være en ideel arbejdshest.
Maskinen kan rumme op til 6 feedere af alle standard- og brugerdefinerede feedertyper, der tilbydes af Cencorp, undtagen tubefeedere. Paneler understøttes nedefra for at sikre en proces af høj kvalitet. Radiale komponenter kan preformes i feederen for at holde dem på plads i panelet uden at clinche.
Med en maksimal placeringskapacitet på op til 5100 komponenter i timen udfylder denne maskine endnu et et segment i vores OF sortiment.

Raptor OF maskine

Feedere

Cencorp kan levere feedere til håndtering af alle standard radiale, axiale, tube og tray komponenter. Har du en komponent der ikke leveres i en standard forkpakning, klarer Cencorp også dette med en kundespecificeret feeder.

Alle eksisterende PMJ eller Cencorp feedere er kompatible med både den nye 1500 OF og 1000 OF EVO.

Cencorp præsentationsvideo

Cencorp Aps støtter

Nyhedsbrev