Printfræsning

Printfræsning

Cencorp’s første printfræser blev introduceret først i 1980’erne. Her 30 år senere tilbyder Cencorp en bred vifte af fleksible og effektive printfræsning løsninger, der egner sig til små, mellemstore og volumen produktioner, samt off-line produktionsløsninger.

In-line printfræsning

Inline systemer tilbyder fleksibilitet samtidigt med en høj hastighed og lave værktøjsomkostninger. Systemerne er unikke på printfræser markedet og kombinerer en gennemprøvet platform med et globalt support netværk, intuitiv software og mange tilpasningsmuligheder.

1300 BR

Den fuldt automatiserede Cencorp 1300 BR er designet til masseproduktion. Det hurtige produktskift øger fleksibiliteten, samtidig med at det garanterer et højt output og dermed minimerer  Cencorps fræsere er udstyret med software, der viser de nødvendige informationer vedrørende den daglige produktion. Derudover har vi meget nyttige software options, såsom PCB-kvalitetsverifikation, bithøjde- og diameterverifikation, CAD-fildownload, off-line programmering og andre, som også øger produktiviteten.
Vores standardløsning er baseret på modulær produktkonstruktion, som omfatter en bred vifte af PCB-håndteringsløsninger, der er nødvendige efter fræseprocessen, såsom bakketransportører, fladbåndstransportører, PCB-shuttle og palettetransportører.

1000 BR EVO2

Vores velkendte fræser Cencorp 1000 BR, valgt af producenter verden over for dens pålidelighed og kvalitet er nu blevet fuldstændig fornyet med 1000 BR EVO2.
Fleksibilitet og høj output kan nu nemt kombineres og maskinen kan leveres med den fleksible servogriber, med en dedikeret multigriber eller med en kombination af begge. Tilføjelse af vores fikstur understøtning gør også maskinen til en ægte højvolumenmaskine.

Off-line printfræsning

Cencorp’s højhastigheds off-line printfræsnings maskiner er det bedste valg for både mellemstore og lav produktions volumer. Cencorp’s 1300SR off-line printfræsnings maskine har det største arbejdsområde på markedet.

1300 SR

Denne stand-alone fræsers modulopbyggede koncept tillader flere konfigurationer der matcher proceskravene og dens nye design giver bedre adgang til maskinen for operatørerne. Et større skæreområde muliggør brugen af store panelstørrelser. Cencorp 1300 SR byder på en fremragende pris/ydelse og er enkel, fleksibel.
1300 SR kan fræse både v-skåret paneler og paneler med tapper og det automatiske værktøjsskift kombineret med automatisk produktverifikation gør dette system til det perfekte match til et højt produktionsmix.

Cencorp fræsere

Cencorp Aps støtter

Nyhedsbrev