Lasermærkning

Lasermærking

Cencorp Automation tilbyder et bredt udvalg af løsninger til standard og specialbygget lasermærkning, laserskæring, lasersvejsning, laserboring og laser micromachining arbejdsstationer til standalone og in-line produktion. Cencorp laser arbejdsstationer er designet til at imødekomme kravene til industriel anvendelse. Det modulære koncept med arbejdsstationer kombineret med flere laserindstillinger gør det let at konfigurere løsninger baseret på kundespecifikke behov. Desuden kan specialbyggede systemer leveres baseret på scanner teknologi eller industrielle robotter og lineære akser til kontursvejsning.

LM 300

Cencorp LM 300 Desktop lasermarker er en super alsidig maskine der kan bruges indenfor mange erhverv. Den kan mærke i alt lige fra plastik til rustfrit stål. Maskinen har en simpel og intuitiv brugerflade og nye opgaver designes nemt helt fra bunden i softwaren eller importeres fra flere kendte formater som bl.a. HPGL, DXF, AI eller SVG.

LM 300 har en fuldautomatisk motordrevet skuffe, hvor der kan monteres et egnet fikstur til det eller de emner der skal mærkes.

En Z-akse (option) med en vandring på 100mm sikrer at korrekt fokushøjde kan opnåes ved placering af forskellige emner i maskinen. Maskinen bliver altså ikke låst til et enkelt produkt, men kan bruges til mange forskelligartede opgaver, blot ved at udskifte fiksturet så det passer til den enkelte opgave. Resten sker automatisk når det valgte program indlæses på computeren.

Styrecomputer med Windows 7 er indbygget i maskinen og der skal blot tilsluttes skærm, keyboard og mus på bagsiden, hvor der også er tilslutning af procesudsugning.

Cencorp er desuden leveringsdygtige i større standalone maskiner, samt in-line maskiner til mærkning af PCB. Kontakt os gerne for yderligere information.

Eksempler på emner der er lasermærket

Cencorp Aps støtter

Nyhedsbrev